Porvoon Seudun Kuulo ry

on Suomen Kuuloliiton jäsenyhdistys. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on toimia laajasti kuulon ongelmista kärsivien apuna ja tukena. Jäseninämme on kuuroutuneita, eriasteisesti huonokuuloisia, tinnitus- ja ménière -ihmisiä sekä luonnollisesti myös perheenjäsen -jäseniä, joiden kuulo on normaali.


Tule viettämään luontopäivää Kuusijärvelle!

Lauantaina 22.09. klo 10.30 – 17 Luontopäivä Kuusijärvellä

Uudenmaan piirin sisäkorvaistutteen toimintaryhmä kutsuu kaikki sisäkorvaistutteen käyttäjät tai sitä harkitsevat Uudeltamaalta viettämään luontopäivää Vantaan Kuusijärvellä lauantaina 22.09.2018 klo 10.30 – 17. Tervetulleita ovat kaikki Uudellamaalla, niin Porvoosta, Raaseporista, Helsingistä ja Loviisasta, muutamia Uudenmaan kuntia mainitakseni, joita on yhteensä 26!

Ohjelmassa on luontopäivän viettoa luonnossa patikoinnin, luontovisailun, keskustelujen ja ruokailun merkeissä. Löytyykö metsästä vielä sieniä tai puolukoita? Varustaudu sään mukaan.

Kuusijärvi on pääkaupunkiseudun suosittu ulkoilualue. Siellä on Vantaan suurin uimaranta, jossa löytyy myös savu- ja sähkösauna. Kokoonnumme Metsätuvassa, buffettilounas tarjoillaan viereisessä Cafe Kuusijärvessä, iltapäivällä on kahvit. Jos haluat saunoa, niin savusaunan maksu on 12 € ja sähkösaunan 6 €. Muista ottaa omat pesuvälineet mukaan.

Kuusijärven ulkoilualueen osoite Kuusijärventie 3, 02160 Vantaa. Sinne pääsee kätevästi polkupyörällä, autolla tai bussilla. Alueella on iso pysäköintialue, mutta se saattaa olla viikonloppuisin täynnä. Bussipysäkit ovat alueen pääportin läheisyydessä. Bussit Helsingistä Kuusijärvelle ovat 731N, 738K ja 739.

Ilmoittautumiset Kuuloliittoon Uudenmaan piirin kuntoutusihteeri Johanna Juolalle, sähköposti johanna.juola@kuuloliitto.fija puhelin 0400 802 667 viimeistään 17.9. mennessä.
Lisätiedustelut Johannalta tai Sarilta
sari.hirvonenskarbo@gmail.com.

Tervetuloa!

Sari & Helinä & Marjo-Riitta & Sulo ja Sari-Anne


Korvatautien erikoislääkäri Elina Rytsölän luentoa ”Kuulolla kaiken  ikää” voit käydä seuraamassa osoitteessa http://www.porvoonyhdistyskeskus.net/luennot


 Katso tästä: Kuulumiset syksy 18


 Porvoon Yhdistyskeskus myy paristojamme:

e-mail      porvoonyhdistyskeskus@gmail.com

Kotisivut  www.porvoonyhdistyskeskus.net

Hyvinvointikeskus (Tornipolku 10, Gammelbacka) ma-pe klo 10-16. Puh. 044 7770283

Sörkkä (WSOY-talo, Mannerheiminkatu 20, K-rappu, kellarikerros) ma-pe klo 9-17. Puh. 044 7067141Yhdistyksellä on myynnissä tuotteita omakustannushintaan

Hinnat: Adressi 8 €.     Paristot 5 € jäsen, 8 € ei jäsen.    Saatavana myös 675P implanttiparistoja.  Paristotesteri 5 €,  magneettipuikko 5 € pariston vaihtoon, kojeen puhdistusharja 1€.


Miten jäseneksi: tässä linkki Kuuloliiton sivuille

http://www.kuuloliitto.fi/fin/kuuloliitto/tervetuloa_jaseneksi/liittymislomake/#


 

Tässä hallituksen sähköpostiosoitteita:

Puheenjohtajana ja sihteerinä  toimii Lea Höök – hook.lea@gmail.com

Varapuheenjohtaja Seppo Riste – sepporiste1@hotmail.com

Rahastonhoitaja/varajäsen Arja Niemelä – arja.niemela1@gmail.com

Jäsenkirjuri Ulla Virta-Rämö – ulla-virta.ramo@pp1.inet.fi

Kuulolähipalveluvastaava Taira Sarantila – taira.sarantila@pp.inet.fi

Lisäksi hallituksessa varsinaisina jäseninä Vuokko Rönnqvist, Seppo Savolainen, Arja Niemelä, Ulla Virta-Rämö ja Taira Sarantila, varajäseninä Eija Haukijärvi ja Lars Franzas.