Nuorisotoiminta

Porvoon Seudun Kuulo ry:n nuorisotoiminta on suunnattu 15-29–vuotiaille, mutta emme käännytä tapahtumista pois, vaikka ikä ei näiden rajojen sisään osuisikaan, mutta nuorisotoiminta on suunniteltu tätä ikäluokkaa ajatellen.

Tapaamisiin tapahtumissa! 

TAPAHTUMAT

Ilmoittautuminen nuorisotoiminnan tapahtumiin sähköpostitse erika.valja@gmail.com tai Discordissa yksityisviestillä Peruna#9603

KORONA-AIKANA HUOMIOITAVAA! Tapahtumat järjestetään alla olevan mukaisesti, kunhan paikallinen tartuntatilanne sen vain sallii.

SULKAPALLOILUA
Kokonhallin A-salissa
Jääkiekkotie 3, 06100 Porvoo
8.9. klo 18-19
22.9. klo 18-19
6.10. klo 18-19
3.11. klo 18-19
17.11. klo 18-19

Sulkapalloilua matalalla kynnyksellä nuorille ja nuorille aikuisille jäsenyyteen katsomatta. Tule kokeilemaan yksin tai yhdessä kaverin kanssa.

ETÄTOIMINTA

Livetoiminnan lisäksi Porvoon Seudun Kuulo järjestää nuorille etätoimintaa discord serverillään (linkki), joka on avoin kaikille jäsenyyteen tai asuinkuntaan katsomatta.

LAUTAPELI-ILLAT
Maanantaisin kello 17-20

Yhteistä lautapelien pelailua etänä discordin puhe- ja tekstikanavilla jutellen ja pelejä Board Game Arena:ssa pelaten joka maanantai (poikkeuksista ilmoitetaan instagramissa sekä discordissa).

ETÄKAHVIT
Lauantaisin kello 13-15

Laita itsellesi kuppi kahvia, teetä tai jotakin muuta itsellesi mieluisaa juotavaa ja tule jutustelemaan muiden kanssa milloin mistäkin aiheesta joka lauantai (poikkeuksista ilmoitetaan instagramissa sekä discordissa).